Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 16 Ağustos 2016 - 17:13 Yorum: 0

Türkiye Stajları’nda ikinci dönem başladı

Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen Türkiye Stajları kapsamında yurtdışında yaşayan genç Türk...

Türkiye Stajları’nda ikinci dönem başladı

Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen Türkiye Stajları kapsamında yurtdışında yaşayan genç Türk vatandaşları, Türkiye'deki kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapmaya başladı. İki dönem halinde gerçekleştirilen Türkiye Stajlarının ilk döneminde, 50 gencin staj yerleştirmeleri yapıldı.

Yurtdışındaki Türk vatandaşlarını hemen her alanda destekleyen Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Gençlik Köprüleri, Genç Liderler gibi programların ardından bu yıl ilk kez hayata geçirdiği Türkiye Stajları ile genç vatandaşları ana vatanla buluşturmaya devam ediyor. Yurtdışında eğitim gören genç vatandaşların Türkiye'deki kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapmasına imkan sağlayan Türkiye Stajları'nın ikinci dönemi 15 Ağustos'ta başladı.

İlk dönem için Almanya, Avusturya, Avustralya, ABD, Fransa, Belçika, Hollanda, İtalya ve Danimarka'dan 50 genç YTB tarafından staj yapacakları kurumlara yerleştirildiler. 9 Eylül'e kadar sürecek staj programı kapsamında Adalet Bakanlığı, AB Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı toplamda 23 kurumda gerçekleştiriliyor.

Türkiye Stajlarının birinci dönemi ise 18 Temmuz ve 12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber