Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Spor 20 Ağustos 2016 - 18:43 Yorum: 0

Türkiye Su Jeti Şampiyonası 4. ayağı Beyşehir Gölü’nde başladı

Türkiye Su Jeti Şampiyonası'nın 4'üncü ayak yarışları Konya'nın Beyşehir ilçesindeki Beyşehir Gölü'nde başladı.

Türkiye Su Jeti Şampiyonası 4. ayağı Beyşehir Gölü’nde başladı

Türkiye Su Jeti Şampiyonası'nın 4'üncü ayak yarışları Konya'nın Beyşehir ilçesindeki Beyşehir Gölü'nde başladı.

Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Beyşehir Demokrasi Şöleni" çerçevesinde Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nde ilk kez düzenlenen iki gün süreli şampiyona Vuslat Parkı'ndaki sahil açıklarında yapılırken, yarışların ilk gününde serbest ve sıralama antrenmanları gerçekleştirildi. Sporcular, yarın ise rakipleriyle kupa mücadelesi verecek ve standart 1 (179 BG), Standart2 (180 ve üzeri), Drag, TMF Kupası ve Flayboard sınıflarında yarışlar gerçekleştirilecek.

Beyşehir Belediyesi'nin yakıt ve konaklama desteği verdiği şampiyona ile ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Hamit Dizman, Beyşehir'de "Demokrasi Şöleni" organizasyonu adı altında Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Beyşehir Belediyesi işbirliği ile Türkiye Su Jeti Şampiyonası'nın 4. ayağını yaptıklarını belirterek, "Daha önce Bodrum'da başladık, Akçakoca, Abana derken 4. ayak Beyşehir Gölü'ne nasip oldu. Tabii bu vesile ile 15 Temmuz Şehitleri'ni burada bir kez daha anacağız. 15 Temmuz'dan sonra bütün yarışmalarımız onlar için olacaktır. Burada hazırlıklarımızı Perşembe'den itibaren yapmaya başladık, genel koordinatörlerimiz, hakemlerimizle konuştuk, brifinglerimizi verdik. Yarışçılarımız da bugün itibariyle geldiler antrenman turları yapılacak. Antrenman turlarından sonra gerçek yarış yarın yapılacak. Nefes kesen yarışlar, flyboard gösterileri, şovlar olacak. Tüm Beyşehir halkını bu şölene davet ediyoruz. Belediye başkanımıza, organizasyon şirketine, kaymakamımıza ve mülki amirlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi artık hazırlıklar tamam, her şey tamam ve izleyicileri bekliyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 25 yarışçımız, bizlere nefesleri kesen bir şölen sunacaklar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber