Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 27 Şubat 2017 - 21:28 Yorum: 0

Türkiye-Sudan Dışişleri Müsteşarları düzeyindeki siyasi istişareler Ankara’da yapılacak

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile Sudan Dışişleri Bakanlıkları müsteşarları düzeyinde gerçekleştirilecek siyasi istişarelerin altıncısının,...

Türkiye-Sudan Dışişleri Müsteşarları düzeyindeki siyasi istişareler Ankara’da yapılacak

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile Sudan Dışişleri Bakanlıkları müsteşarları düzeyinde gerçekleştirilecek siyasi istişarelerin altıncısının, 28 Şubat 2017 tarihinde Ankara'da yapılacağını duyurdu.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Ülkemiz ile Sudan arasında Dışişleri Bakanlıkları Müsteşarları düzeyinde gerçekleştirilecek Siyasi İstişarelerin altıncısı Sayın Müsteşarımız ve Sudan Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Abdel Ghani El Naim'in başkanlıklarında 28 Şubat 2017 tarihinde Ankara'da yapılacaktır.

İstişarelerde, tarihi ve kültürel bağlar temelinde Afrika'da önemli bir ortak olarak gördüğümüz Sudan ile ikili ilişkilerin yanısıra bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması planlanmaktadır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber