Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 26 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

Türkiye-ukrayna İşadamları Forumu Kocaeli’de Düzenleniyor

Türkiye ile Ukrayna arasındaki iş ve yatırım hacminin geliştirilmesi amacıyla 01-04 Haziran 2016 tarihlerinde Türkiye-Ukrayna İşadamları Forumu Kocaeli'de...

Türkiye-ukrayna İşadamları Forumu Kocaeli’de Düzenleniyor

Türkiye ile Ukrayna arasındaki iş ve yatırım hacminin geliştirilmesi amacıyla 01-04 Haziran 2016 tarihlerinde Türkiye-Ukrayna İşadamları Forumu Kocaeli'de düzenleniyor.

Türkiye ile Ukrayna arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin sürdürülebilir olması ve karşılıklı iş imkânlarının güçlü bir yapıya kavuşturulabilmesi amacıyla harekete geçen Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), "Türkiye-Ukrayna İşadamları Forumu" programı düzenleniyor. 01-04 Haziran 2016 tarihlerinde Kocaeli Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek olan programa, iki ülkenin işadamları ve yatırımcılarının yanı sıra, Ukrayna Ankara Büyükelçisi Sergiy Korsunskyi, Ukrayna'dan milletvekilleri ve belediye başkanları da katılacak. 01 Haziran 2016 Çarşamba günü açılış konuşmaları ve ikili iş görüşmeleriyle başlayacak olan program takip eden günlerde fabrika ziyaretleri ve karşılıklı iş görüşmeleri ile devam edecek.

"UKRAYNA İLE İŞ YAPMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ"

Türkiye-Ukrayna İşadamları Forumu ile ilgili açıklama yapan Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, "Kocaeli Ticaret Odası olarak üyelerimizi uluslararası pazarlara açmayı temel sorumluluklardan birisi olarak görüyoruz. Bu bağlamda Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz 3 yıldan bu güne 52 farklı ülkeden 38 farklı heyetle yaklaşık 450 yabancı iş insanını odamızda üyelerimizle buluşturduk. 01-04 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz "Türkiye-Ukrayna İşadamları Forumu" ile de iki ülke arasındaki iş hacminin artırılmasını amaçlıyor, Ukraynalı konuklarımız arasında büyükelçimiz ve milletvekillerimizin yer alıyor olmasının da bu hedefimizin nihayetlenmesi adına önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Ukrayna ile iş yapmak isteyen üyelerimizi programımıza bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber