Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Türkiye Üniversiteler Arası Salon Okçuluk Şampiyonası

AKSARAY (AA)- Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Okçuluk Takımı’nın, bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Salon Okçuluk Şampiyonası'nda 2...

Türkiye Üniversiteler Arası Salon Okçuluk Şampiyonası

AKSARAY (AA)- Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Okçuluk Takımı’nın, bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Salon Okçuluk Şampiyonası'nda 2 Türkiye rekoru kırarak 5 kupa ve 4 madalya kazandığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Eskişehir’de düzenlenen şampiyonaya 36 üniversiteden 200 sporcunun katıldığı belirtildi.

ASÜ’nün elde ettiği başarılarla şampiyonaya damga vurduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''ASÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Okçuluk Takımı, bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Salon Okçuluk Şampiyonası'nda 2 Türkiye rekoru kırarak 5 kupa ve 4 madalya kazandı. Makaralı Yay Erkekler, Olimpik Yay Erkekler ve Olimpik Yay Mix kategorilerinde takım olarak birinci olan ASÜ’lü sporcular, Makaralı Yay Ferdi Erkekler kategorisinde ise ilk üç derecenin tamamını kazandı. Bu kategoride Evren Çağıran ve Emre Çömez 148’er puanlık atışlarıyla Türkiye rekoru kırdı. Sporcular, Makaralı Yay Mix ve Makaralı Yay Bayan kategorilerinde ise takım olarak üçüncülük derecesi elde etti. Tüm yarışların ardından ASÜ Okçuluk Takımı toplamda 2 Türkiye rekoru kırarak 5 kupa ve 4 madalya kazandı.'' 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber