Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

"Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi" Toplantısı

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ), "Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi" Toplantısı yapıldı.Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABUSEM) tarafından...

'Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi' Toplantısı

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ), "Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi" Toplantısı yapıldı.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABUSEM) tarafından Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, 41 üniversite katıldı.

KBÜ Rektörü Prof. Burhanettin Uysal, burada yaptığı konuşmada, üniversitelerin bilgi üretmeye devam edeceğini belirterek, bilgi birikiminin dünya genelinde 5 yılda bir yenilendiğini vurguladı. 

Her şeyin çok hızlı değiştiğini dile getiren Uysal, şöyle konuştu:

"Üniversiteden mezun olan öğrencilerimizin bilgisinin yarısı eskimiş oluyor. Hayat boyu öğrenme olmazsa ve öğrenim yöntemlerini seçmediğimiz müddetçe rekabet gücümüz olmaz. Kurulduğumuz günden bu yana sürekli eğitimin savunucusu olduk, olmaya da devam ediyoruz. Sürekli eğitim merkezinde hem kendi öğrencilerimize, hem de şehrimize ihtiyaç duyulan alanlarda sürekli hizmet etmeye devam ediyoruz. Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ile bu konuda her zaman irtibat halindeyiz. Öğrenci ve hocalarımız orada kendilerini yeniliyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber