Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...
Güncel 31 Ağustos 2014 - 11:18 Yorum: 0

Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Süel:

"Vodafone Türkiye olarak vizyonumuzu hayata geçirebilmek için önümüzdeki iki yılda toplam 2 milyar liralık bir yatırım yapmayı öngörüyoruz"

Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Süel:

ANTALYA (AA) - ORHAN KUZU - Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, "Vodafone Türkiye olarak vizyonumuzu hayata geçirebilmek için önümüzdeki iki yılda toplam 2 milyar liralık bir yatırım yapmayı öngörüyoruz" dedi.

Süel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasım 2013'te ilan ettikleri dijital dönüşüm hareketiyle yeni vizyonlarını hayata geçirdiklerini söyledi. 

Dijital dönüşüm hareketindeki amaçlarının Türkiye'de uçtan uca mobil geniş bant hizmetini Türk tüketicileriyle en uygun şartlarla en yüksek kapasite ve kalitede buluşturmak olduğunu belirten Süel, "Bu hizmetler çok önemli bir yatırım gerektiriyor. Biz Vodafone Türkiye olarak vizyonumuzu hayata geçirebilmek için önümüzdeki iki yılda toplam 2 milyar liralık bir yatırım yapmayı öngörüyoruz" diye konuştu.

Vodafone Türkiye'nin yatırımlarının temel ayağını oluşturan 3 alan olduğunu ifade eden Süel, şöyle devam etti:

"Birinci ayağımız teknoloji yatırımlarımız. Öncelikle biz, iletişim ağımızı güçlendirmek için şebekemizi birbirine fiber teknolojisiyle bağlamak istiyoruz. Bu çerçevede de Türkiye Elektrik İletişim AŞ ile imzaladığımız kullanım hakkı sözleşmesi çerçevesinde tamamlayıcı yatırımlarla 300 milyon liralık bir fiber transmisyon projesi başlatmış durumdayız. Bütün baz istasyonlarımızı 'single run' adını verdiğimiz teknolojiyle yeniliyoruz ve kapasitelerini güçlendiriyoruz."

- Çağrı merkezlerine yatırım

Süel, ikinci olarak, 20 milyon 400 bini bulan abonelerine daha iyi hizmeti verebilmek için çağrı merkezlerinin sayısını ve kapasitesini artırmayı hedeflediklerini anlattı.

Bu yıl mart ayında, 40 milyon liralık yatırımla 350 kişinin istihdam edildiği Şanlıurfa Çağrı Merkezi'ni hayata geçirdiklerini anımsatan Süel, "Geçtiğimiz yıl da Elazığ'da bir çağrı merkezi hayata geçirmiştik. Özellikle Türkiye'nin gelişmekte olan illerine yatırım yapıp, onların ekonomisine ve istihdamına canlılık getirmek istiyoruz" dedi.

- Sosyal yatırımlar

Üçüncü olarak da sosyal alandaki yatırımlarına değinen Süel, Türkiye Vodafone Vakfı bünyesinde kurumsal sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini ve en önemli iki odak alanlarının engelliler ve kadınlar olduğunu vurguladı.

Spor yatırımlarını da önemsediklerini belirten Hasan Süel, şöyle konuştu:

"Bugün biliyoruz ki spora aktarılacak her kaynak, spor ekonomisini güçlendirecek ve Türkiye'deki spor kapasitesini artıracaktır. Bu vizyonla Beşiktaş Kulübü ile uzun vadeli bir sponsorluk anlaşması yaparak Türk spor tarihinde ilk defa görülen kapasite ve kalitede önemli bir anlaşmaya imza attık. Bu çerçevede yatırımlarımız devam edecek."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber