Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 21 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesinin kuruluş yıl dönümü

ORDU (AA) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesinin 28. kuruluş yıl dönümü kutladı.Bir otelde düzenlenen programa, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Emniyet Müdürü Etem Öztürk,...

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesinin kuruluş yıl dönümü

ORDU (AA) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesinin 28. kuruluş yıl dönümü kutladı.

Bir otelde düzenlenen programa, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Emniyet Müdürü Etem Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek Başkanı Nimet Koç, yaptığı konuşmada, 28. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Derneğimiz 28 yıldır Fatsa'da şeffaf, dürüst ve ilkeli şekilde ihtiyaç sahibi insanlara her alanda hizmet vermektedir. Aydın çağda, birbirini dinleyen, anlayan, seven, ülkesini anlayan, hoşgörülü bir neslin yetişmesi için çocuklarımızın, gençlerimizin daima yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Koç, 2013 yılında 65, 2014 yılında 55, bu yıl da 40 üniversite öğrencisine burs verdiklerini ifade ederek, "Bizlere zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Program, derneğe katkıda bulunan kişilere plaket ve ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber