Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2014 - 15:08 Yorum: 0

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin öğrencilere vereceği burs

BİLECİK (AA) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şube Başkanı Nermin Nalbantoğlu, derneğin öğrencilere verilecek burs için destekçilere ihtiyaç duyduklarını bildirdi.Nalbantoğlu,...

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin öğrencilere vereceği burs

BİLECİK (AA) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şube Başkanı Nermin Nalbantoğlu, derneğin öğrencilere verilecek burs için destekçilere ihtiyaç duyduklarını bildirdi.

Nalbantoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte burs veren kurum sayısının azaldığını belirterek, derneğe yapılan burs başvurularının arttığını söyledi.

Burs için gelen hiçbir öğrenciyi geri çevirmemek istediklerini dile getiren Nalbantoğlu, şöyle konuştu:

"Şube olarak elimizden geldiği kadar başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs veriyoruz. Geçtiğimiz yıl 51 öğrenciye burs verdik. Bu yıl da en az geçtiğimiz yıl kadar burs vermek istiyoruz. Bunun için destekçilere ihtiyacımız var. Bozüyük'te önemli okulları kazanan ve maddi sıkıntı çeken çok sayıda öğrenci bulunuyor. Bizler de öğrencilerimize bir nebze olsun destek verebilmek için çalışıyoruz. Derneğimiz vasıtasıyla öğrencilere burs vermek isteyen herkesin bizimle iletişime geçmesini istiyoruz."       

Burs verirken en adil puanlama sistemini uyguladıklarını anlatan Nalbantoğlu, "Derneğimize yapılan burs başvurularını, hazırladığımız puan sistemine göre değerlendiriyoruz. Böylelikle bursa en fazla ihtiyaç duyan öğrencilerimiz burs almaya hak kazanıyor. Genel Merkez ve derneğimiz içinde çok sıkı denetim uyguluyoruz. Böylelikle derneğe bağışta bulunan kişinin kafasında hiçbir soru işareti kalmıyor" ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber