Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Nisan 2015 - 15:53 Yorum: 0

Türkiye Yazarlar Birliğinin ödül töreni Bayburt'ta yapılacak

Türkiye Yazarlar Birliği'nin "2014 yılı Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülleri" töreni, 18 Nisan'da Bayburt'ta gerçekleştirilecek

Türkiye Yazarlar Birliğinin ödül töreni Bayburt'ta yapılacak

BAYBURT (AA) - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Türkiye Yazarlar Birliği'nin "2014 yılı Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülleri" töreninin, Bayburt'ta yapılacağını söyledi.

Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Yazarlar Birliği'nin her yıl bazı alanlarda yılın yazar, fikir adamı ve sanatçılarını seçerek ödüllendirdiğini belirtti.

Bu yıl "Yılın Fikir Adamı Ödülü"ne Bayburt Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu'nun layık görüldüğünü ifade eden Coşkun, "Bütün alanlar bizim için önemli ama fikir adamı ödülünü kazanmak ayrıca önemli. Çünkü üniversite fikir, bilgi üreten yerdir. Dolayısıyla üniversitenin misyonuna uygun bir alanda ödüllendirilmiş olması bizim için anlam ifade ediyor" dedi.

Coşkun, Prof. Dr. Tozlu'nun ödüle layık görüldüğü 3 ciltlik eserinin Bayburt Üniversitesince yayımlandığını dile getirdi.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ödül töreninin, bu yıl ilk kez Ankara ve İstanbul dışında bir ilde düzenleneceğini de kaydeden Coşkun, "Bu tören Bayburt’ta olacak. Dolayısıyla bu sene çeşitli alanlarda ödül alan 20 kişi ile Türkiye Yazarlar Birliği ekibi 18 Nisan'da Bayburt'ta olacak. Bu törende biz aynı zamanda yılın her alanında ödülünü almış insanlara Bayburt'u da tanıtacağız. Dolayısıyla Bayburt için bu bir fırsattır" diye konuştu. 

Coşkun, Bayburt Üniversitesi ev sahipliğindeki törenin, 18 Nisan Cumartesi günü saat 11.00'de Dede Korkut Kampüsü'nde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber