Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Mayıs 2015 - 10:51 Yorum: 0

Türkiye'de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Türkiye'de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını söyledi.

Türkiye'de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı

Tüfenkci, genel seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman Çelikhanlılar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çelikhanlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Gündoğar, 7 Haziran seçimlerinin Malatya ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini temenni ederek, AK Parti'ye başarılar diledi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin önündeki en önemli virajlardan birisi olduğunu ifade ederek, istikrarın ve huzurun devam etmesi adına önemli bir seçime gireceklerini, milletin desteğiyle zorlu virajı en iyi şekilde geçip, yollarına devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci de, Çelikhanlıların Malatya ile bütünleşerek, ilin hem ekonomik hem de sosyal ve kültürel olarak kalkınmasında önemli bir birleştirici unsur olduğunu söyledi. Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan bir seçime doğru gidiyoruz" dedi.

İnsanların oy kullanırken ülkede bugüne kadar yapılanları göz önüne alması gerektiğini vurgulayarak, "AK Parti iktidarlarının 13 yıllık süreçte yaptıkları ortada. Bu ülkede CHP ve MHP'de iktidar oldu, AK Parti'de iktidar oldu. Bu ülke koalisyonlardan çok çekti. Bir çok alanda Türkiye'de büyük değişim ve dönüşümler yaşandı. O gün bir iş yapamayanlar, bugün kalkmış bizden hesap soruyorlar. O gün Malatya'ya değil bir hastane, sağlık ocağı yapamayanlar, 'biz bu ülkeyi yöneteceğiz' diyorlar. İyi de sormazlar mı adama, 'geçmişte ne yaptın?' Biz petrol, maden, gömü bulmadık. Biz, AK Parti olarak hizmet ettik.Türkiye'yi o günlerden bu günlere getirdik" dedi.

Tüfenkci, seçim çalışması kapsamında 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde işçilerle bir araya gelerek, esnaf ziyaretinde de bulundu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber