Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 21 Mart 2019 - 09:23 Yorum: 0

Türkiye’den İslam İşbirliği Teşkilatına acil toplantı çağrısı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun başkanlığında İstanbul'da İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Düzeyinde Açık Katılımlı...

Türkiye’den İslam İşbirliği Teşkilatına acil toplantı çağrısı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun başkanlığında İstanbul'da İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Düzeyinde Açık Katılımlı Acil İcra Komitesi Toplantısı düzenlenecek.

Türkiye, İİT zirve dönem başkanı olarak Yeni Zelanda'da 15 Mart tarihinde iki camiye gerçekleştirilen terör saldırısı başta olmak üzere artan İslam karşıtlığı ile ırkçı ve yabancı düşmanı şiddet eylemlerini ele almak üzere acil bir toplantı yapılması çağrısında bulundu. Bu çerçevede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığında 22 Mart tarihinde İstanbul'da İİT Dışişleri Bakanları Düzeyinde Açık Katılımlı Acil İcra Komitesi Toplantısı düzenlenecek. Sözkonusu toplantıya BM, AB ve AGİT gibi uluslararası kuruluşlardan temsilciler de davet edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber