Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 12 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Türkiye'nin 5. yüz nakli

Midesinden rahatsızlanan Recep Sert'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi

Türkiye'nin 5. yüz nakli

ANTALYA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye giden Türkiye'nin 5. yüz nakilli hastası Recep Sert'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. 

Ameliyatı gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü'nden Prof. Dr. Ömer Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sert'in hastaneye başvurmasının yüzüyle ilgisinin olmadığını bildirdi. Sert'in midesinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye gittiğini belirten Özkan, Sert'in yüzünde herhangi bir şişme olmadığını, yüz nakli olan kişilerin de hasta olabileceğini kaydetti.

Yüz nakli yapılan Recep Sert ise midesindeki rahatsızlıkla ilgili hastaneye gittiğini ve kendisine serum tedavisi uygulandığını dile getirdi. Acil servisteki doktorun tavsiyesiyle antibiyotik aldığını anlatan Sert, evinde dinlendiğini 3-4 gün içinde de olağan kontrolleri için Antalya'ya gideceğini belirtti.

Sert, yüzüyle ilgili bir şikayetinin bulunmadığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber