Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 22 Mayıs 2018 - 09:53 Yorum: 0

“Türkiye’nin 81 ilinde binlerce KOBİ’yi dinledik”

'İşte Destek İşte Turkcell" kapsamında ilk olarak "Kendi İşini Yapanlara" özel paket tasarladıklarının altını çizen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel...

“Türkiye’nin 81 ilinde binlerce KOBİ’yi dinledik”

'İşte Destek İşte Turkcell" kapsamında ilk olarak "Kendi İşini Yapanlara" özel paket tasarladıklarının altını çizen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, "Türkiye'nin 81 ilindeki binlerce KOBİ'nin ayağına giderek, birebir kendi ağızlarından dijital ihtiyaçlarını dinledik. Hepsinin ortak isteği başta işlerini kesintisiz, mobil olarak sürdürmekti" dedi.

Turkcell, kurumların dijitalleşme süreçlerinin her aşamasında yanlarında olmak amacıyla kurumsal ürün ve servis dünyasını yeniledi. Turkcell'in yeni kurumsal dünyasında, kurumların ihtiyaçlarına özel sektörel terzi işi dijital çözümler sunuluyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre dijitalleşmeyle birlikte şirketlerin farklılaşan ihtiyaçlarını kendilerinden dinleyen Turkcell, kurumlara özel sektörel çözümlerini "Yükselen İş Teknolojileri" başlığıyla şirketlerle buluşturuyor. Bu dünyada her bir şirketin ihtiyacı olan başta NB/IOT olmak üzere siber güvenlik, yapay zekâ, bulut, veri merkezi, araç ve filo hizmetleri gibi geniş yelpazede birçok dijital çözüm yer alıyor. Bu sayede şirketlerin hızla dijitalleşerek rekabetin gerisinde kalmaması için tüm ihtiyaçları tek elden karşılanıyor.

Kendi işini yapanlara "İşte Destek İşte Turkcell'

'İşte Destek İşte Turkcell" başlığıyla şirketlere sunulan dijital çözümler kapsamında, kendi işini yapan girişimcilere de işlerini kesintisiz ve mobil olarak yapmaları için sürekli dijital destek verilecek. Bu desteklerin ilki ise küçük işletmeler, esnaflar, girişimciler, avukatlar, doktorlar, profesyoneller ve yeni iş kuranlar olmak üzere kendi işini yapanlara tek pakette geliyor. Kendi işini yapanların işlerini dijital hale getirecek kampanyada, herhangi bir kotası olmayan limitsiz fiber hızında internetin yanı sıra mali kayıtlarını kolayca tutabilecekleri e-muhasebe avantajı sunuluyor.

"Türkiye'nin 81 ilinde binlerce KOBİ'yi dinledik"

"İşte Destek İşte Turkcell" kapsamında ilk olarak "Kendi İşini Yapanlara" özel paket tasarladıklarının altını çizen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan şöyle konuştu:

"Türk ekonomisinin lokomotifi bizim kendi işini yapanlar şeklinde nitelediğimiz küçük işletmelerin dijitalleşmesi, ülkemizin dijitalleşme sürecinin bir an önce tamamlamasında hayati bir rol taşıyor. Bu nedenle kendi işini yapan KOBİ diye nitelendirdiğimiz işletmelerin dijital ihtiyaçlarının karşılanması çok kritik. Bunun için de kendilerine doğru dijital çözümlerle gitmemiz gerekiyor. Doğru çözümleri tespit edebilmek ve kendilerine sunmak amacıyla, Türkiye'nin 81 ilindeki binlerce KOBİ'nin ayağına giderek, birebir kendi ağızlarından dijital ihtiyaçlarını dinledik. Hepsinin ortak isteği başta işlerini kesintisiz, mobil olarak sürdürmekti. Yine mali hesaplarını dijital olarak takip etmek istediklerini söylediler. Kendi işini yapanlar özel paketimizi bu isteklere göre oluşturduk.

Paketimizde işlerini kesintisiz yapmaları için limitleri ve sınırları kaldıran fiber internetin yanı sıra mobil data ve dijital ortamda hesaplarını tutabilecekleri e-muhasebe çözümümüz yer alıyor. Başka bir istekleri ise kendileri dijitalleşirken ailelerinin de unutulmamasıydı. Aileleri de unutmadık yeni paketimizde onlara da mobil internet veriyoruz. Yeni paketimizin sağladıkları sadece kendilerinin değil, ailelerinin de dijital dünyayla daha fazla yakınlaşmasını sağlayacak. Türkiye'nin göz bebeği KOBİ'lerimize ve ailelerine özel dijital çözümler sunmaya devam edeceğiz."

“Türkiye’nin 81 ilinde binlerce KOBİ’yi dinledik”

“Türkiye’nin 81 ilinde binlerce KOBİ’yi dinledik”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber