Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 13 Aralık 2017 - 11:38 Yorum: 0

Türkiye’nin en beğenilen sigorta şirketi belli oldu

'Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında sigorta sektöründe birinciliği Allianz aldı. Allianz, üç yıl üst üste "En Beğenilen Sigorta"...

Türkiye’nin en beğenilen sigorta şirketi belli oldu

'Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında sigorta sektöründe birinciliği Allianz aldı. Allianz, üç yıl üst üste "En Beğenilen Sigorta" şirketi seçildi.

Allianz, "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında Türkiye sigorta sektörünün "En Beğenilen Şirketi" seçildi. Sigorta sektörünün lideri Allianz, 2015 yılından bu yana "En Beğenilen Sigorta Şirketi" seçiliyor.

59 sektörden 500'ün üzerinde şirketin bin 400 yöneticisi; ekonomiye katkı, çalışan memnuniyeti, çalışana sunduğu sosyal imkanlar, çevreye karşı duyarlılık, finansal sağlamlık, güvenilir olma, hizmet ve ürün kalitesi, sürdürülebilirlik stratejisi, müşteri memnuniyeti, toplumsal sorumluluk, yeni ürün geliştirme, iletişimde şeffaflık gibi 22 performans kriterine göre verdikleri oylarla, Allianz'ı sektör birinciliğine layık buldu.

"Bu tür araştırmalar yol gösterici"

Allianz Türkiye CEO'su Aylin Somersan-Coqui, son üç yıldır arka arkaya "En Beğenilen Sigorta Şirketi" seçilmekten onur duyduklarını belirterek, "Allianz olarak bu ve benzeri araştırmaların tüm sektörler ve şirketler için yol gösterici olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, bu tür araştırmaları en az finansal sonuçlarımız kadar önemli buluyorum. "En Beğenilen Sigorta Şirketi" olmayı, müşterilerimiz için en iyiyi yapma arzumuza borçluyuz. Sektörümüzün ilk sürdürülebilirlik modelini açıklayan şirket olarak, en beğenilen şirket olma yolunda da sürdürülebilirliği hedefliyoruz. Bu unvan bizi yeni nesil sigortacılığın öncüsü olma hedefimize daha da yaklaştırıyor. Tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve oy verenlere teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber