Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 27 Eylül 2022 - 10:58 Yorum: 0

Türkiye’nin en büyük Atatürk kütüphanesi Ataşehir’de

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Türkiye'nin en büyük Atatürk kütüphanesinin yapımına başladıklarını İstanbullulara müjdeledi.

Türkiye’nin en büyük Atatürk kütüphanesi Ataşehir’de

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Türkiye'nin en büyük Atatürk kütüphanesinin yapımına başladıklarını İstanbullulara müjdeledi.

Ataşehir'e yeni bir kütüphane daha kazandırılıyor. Bin 672 metrekarelik alanda 667 metrekare oturumlu, 4 kattan oluşan toplam 3 bin 249 metrekare yapı alanına sahip Gönüllü Hizmet Vakfı Atatürk Kütüphanesinin 2023 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor. İçerenköy Mahallesi Su Deposu mevkiinde yapımına başlanan Atatürk Kütüphanesinde; Atatürk kitaplığı, sergi salonu, etüt ve çalışma alanları, kayıt stüdyoları ile dijital kütüphane yer alacak.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Türkiye'de Atatürk ile ilgili bulanamayan her kitap yeni hizmet merkezimizden temin edilebilecek. İşte bu yüzden Atatürk Kütüphanesi gelecek nesillerimize bırakacağımız en anlamlı miraslarımız arasında yer alacak. Bizler, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Cumhuriyetin değerlerinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Atatürk'ün bize gösterdiği yolda, Cumhuriyet'in ışığında, aydınlık yarınlara yurttaşlarımızla birlikte yürüyeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber