Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 20 Aralık 2018 - 15:29 Yorum: 0

Türkiye'nin En Orijinal Müzik Platformu

Türkçe ve yabancı müzik seçenekleri ve özellikle tüm şarkılarının sözlerini bulabileceğiniz ve tam olarak 300 bin şarkının bilgilerini bulabileceğiniz

Türkiye'nin En Orijinal Müzik Platformu

Türkçe ve yabancı müzik seçenekleri ve özellikle tüm şarkılarının sözlerini bulabileceğiniz ve tam olarak 300 bin şarkının bilgilerini bulabileceğiniz Mp3dinledur.net sayesinde, müzik keyfini en güzel şekilde sizlerde yaşamaya başlayabilirsiniz. Yılın en popüler şarkılarını, en çok dinlenenleri, en hitleri, en çarpıcı olanları ve çok daha fazlasını bulacağınız site sayesinde, müziğin keyfini sonuna kadar yaşamış olacaksınız. Müzik platformları arasında ilk sırada yer alan ve tubidy mp3 olarak da kullanabileceğiniz site sayesinde, en güncel müzikleri platform üzerinden bulmuş olacaksınız. Yüzbinlerce şarkı içeriği sayesinde, eşsiz müzik keyfini yaşayabiliyor ve için, ücretsiz bir siteyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Müziğin Keyfini ve Ritmini Yaşayın

2018 yılını bitirmeye sayılı günler kala, hiç kuşkusuz herkesin merakı 2018 yılında en çok dinlenen şarkıların hangisi olduğudur. Şunu belirtelim ki, rap müzik gene bir adım önde ve listeleri zorlamaya devam ediyor. Aleyna Tilki, Eypio & Burak King, Çağatay Akman, Tarkan, Despacito, Justin Bieber, Willy William, Heijan gene oldukça yoğun olarak dinlenen sanatçılar arasında yer alıyor. Ancak 2017 yılı gibi, yıla damgasını buran bir şarkı olmadığını da belirtelim. 2018 yılı dolu dolu geçmiş olsa da, herkese hitap eden bir şarkının olmadığını da belirtelim. Türk pop, arabesk, alaturka ve rap müzik ile birlikte, yabancı şarkıların da bir hayli fazla dinlendiğini belirtelim. Dünya'nın en popüler ve hit şarkılarını da mp3 indir sitesinden bulabiliyorsunuz.

En Sevdiğiniz Sanatçılar Bir Arada

Sürekli değişen popüler ve hit şarkılar listesi sayesinde, haftalık olarak en popüler müzikleri bir arada bularak, dinlemenin tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Artık milyonlarca kez tıklanan ve dinlenen şarkıların olduğu gibi, en çok indirilen şarkılarında olduğunu belirtelim. Peki bunlar hangileri diye merak ediyor musunuz ?

2018 Yılının Son Haftasında En Popüler Şarkılar ; 

  • Aleyna Tilki - Yalnız Çiçek
  • Koray Avcı - Senin İçin Değer
  • Ceza - Suspus
  • Balti - Ya Lili feat Hamouda
  • Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari
  • Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
  • İsmail YK - Meyhoş Oldum
  • Ahmet Kaya - Kum Gibi
  • Mustafa Ceceli - Simsiyah
  • Veysel Mutlu - Vay Delikanlı Gönlüm

Tabii ki bu listenin sürekli değiştiğini hatırlatalım. Eğer sizlerde sürekli olarak en fazla dinlenen ve popüler olan şarkılarını bulmak istiyorsanız, yapmanız gereken sadece site üzerinden  sekmesine tıklamak olacaktır.

Müziğin Keyfini Sonuna Kadar Çıkarın

2018 yılında en çok sevilen albümler, en yeni çıkan single şarkılar, en fazla dinlenen özel şarkılar ve tabii ki nostaljik müzikler ile harika bir yılı geride bıraktık. Artık müziğin ritmini en özel şekilde sizlerde yaşayabileceğiniz için, müzik indir sitesi ile tarzınıza uygun müzikleri bir arada bulmuş olacaksınız. Buna hemen başlamak ve keyifle müzik dinlemek için,  linkini tıklayabilirsiniz. 

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber