Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mayıs 2016 - 19:53 Yorum: 0

Türkiye’nin En Renkli Mali Müşavirler Odası Seçimi Gaziantep’te Yaşanıyor

Dinamik Mali Müşavirler Grubu, yarın yapılacak Gaziantep Mali Müşavirler Odası seçimlerinde ilginç seçim çalışmalarıyla fark oluşturdu.

Türkiye’nin En Renkli Mali Müşavirler Odası Seçimi Gaziantep’te Yaşanıyor

Dinamik Mali Müşavirler Grubu, yarın yapılacak Gaziantep Mali Müşavirler Odası seçimlerinde ilginç seçim çalışmalarıyla fark oluşturdu.

Mesleğin sorunlarını anlatmaya yönelik çalışmalarda kullandığı ve yine meslektaşların rol aldığı klip çekimi ve film repliklerine uyguladığı ses montajı ile mesleğin sorunlarına dikkat çekmede sadece Gaziantep'te değil, bütün Türkiye'ye seslerini duyurdu. Grup üyeleri kliplerinde Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan yardım isterken, moderatör eşliğinde yaptıklarında televizyon programları ile kendilerini ve mesleğin sorunlarını anlatıyorlar. Üyelerine sadece kısa mesajla değil, sesli mesaj ile de seslerini duyuran grup, ayrıca kurullara aday gösterecekleri üyeleri seçimden çok önce yaptıkları kurultay ile belirleyip bütün camiaya ilan etti.

Gaziantep Dinamik SMMM Grubu Yönetim Kurulu Adayı Seddar Büyükkömürcü'ye grup ile ilgili bilgi vererek, "Meslek örgütümüzün en büyük sorunu idari kurulları ile üyelerinin senkronize hareket edememeleridir. Birinci önceliğimiz geçmişten gelen üyeler arasında ki iletişim eksikliğini gidermektir. Bunu yaparken geçmişle uğraşmak yerine yapılan mevcut çalışmaları daha ileri nasıl taşırız düşüncesinde olacağız. Karşılıklı saygıya dayalı ilişkileri sağlıklı bir zemine oturtmak, devamında seçimle gelen tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte nezih bir çalışma ortamı oluşturmaya özen göstermek çalışmalarımızın başlangıç anahtarı olacaktır. Komisyonlarımızda ki çalışmalar yönetim kurullarının yakın desteği üye katılımlarının katılımının arttırılması ile verimli hale getirilecektir" dedi.

Son projeleri hakkında bilgi veren Büyükkömürcü, mesleğin eğitime dayalı bir meslek olduğunu söyledi. Önceliğin meslek olacağını vurgulayan Büyükkömürcü, "Konusunda uzman kişilerin getirilmesinin yanında kendi içimizde de bir eğitim sistemi kurmak istiyoruz. Bunun için bir yandan üniversite hocalarımızın kapısını çalarken bir yandan mesleğinde kendini ispatlamış meslektaşlarımızla da istişare içinde olacağız. Üyelerimizin temsi konusunda zaman zaman yaşadıkları zafiyetleri gidermek içinde kendi içimizde bu konuda bir ekip oluşturacağız. Mesleki sorunlarımızın çözümü noktasında sadece sorunları üst makamlara bildiren bir yapıdan çok çözüm önerilerini de ortaya koyan bir oluşum içinde olacağız. Üyelerimizin genelini ilgilendiren veya sektörsel olarak ortaya çıkan konularda mikro ve makro ölçekli bilgi alışverişi toplantıları organize edeceğiz. Genel manada üyelerimize bir sivil toplum örgütünün saygıdeğer bir üyesi olduğunu hissettireceğiz. Pazar günü üyelerimizin yapacağı teveccüh bu konuda yapılabilecek daha birçok projelerimizin önünü açacaktır. Biz mesleğimize bu hareketimizle sahip çıktık" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber