Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 04 Mayıs 2015 - 13:53 Yorum: 0

Türkiye’nin enerji politikaları, ICCI 2015’de ele alınacak

Enerji Bakanı Taner Yıldız, “Dönemini”ICCI 2015’de değerlendirecek

Türkiye’nin enerji politikaları, ICCI 2015’de ele alınacak

6 Mayıs’ta başlayacak ICCI 2015, Türkiye’nin enerji ve çevre politikalarına yön verecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız “Dönem Değerlendirmesi” ni, COGEN Europe Hollanda Başkanı Kees Den Blanken ise dünyada kojenerasyon uygulamalarını, önündeki engelleri anlatan birer özel konuşma yapacaklar.

 

21.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı ICCI 2015, “Enerji sanayi sektöründe 21.yıl” sloganı ile kapılarını, 6 Mayıs tarihinde katılımcı ve ziyaretçilere açacak. Deutsche Messe ve Sektörel Fuarcılık tarafından ortak düzenlenen ICCI 2015-21.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı’nın, ilk oturumu ve ilk özel sunumunu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapacak.

6 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 14:00’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kırmızı Salon’da kendi döneminin değerlendirmesini yapacak. Soru ve cevaplarla sona erecek oturumun moderatörlüğünü Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan üstlenmiş durumda.

 İlk özel sunum Enerji Bakanlığı’nın

 21.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı ICCI 2015’de, Bakanın konuşmasının ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın özel sunumu yapılacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Uzmanı Ezgi Avcı ve Başkanı Doğanbey Akgül ile Müsteşar Yardımcısı Dr. Selahattin Çimen’in gerçekleştireceği “Enerji Dağıtım Şirketlerinin Finansal Sürdürülebilirlik Modellemesi” konulu özel sunumu, Yeşil Salon’da saat 16.00’da gerçekleştirilecek.

 COGEN Europe Hollanda Başkanı ICCI 2015’e geliyor

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız özel sunumundan sonra, ICCI 2015’in ikinci gününde de çok özel bir konuşmacının yer alacağını belirten Sektörel Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Bulak, “Bu yıl 21.sini düzenlediğimiz Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı ICCI 2015’e, COGEN Europe Hollanda Başkanı Kees Den Blanken katılıyor. Kees Den Blanken, bugün dünya ve çevre için çok önemli bir konu olan kojenerasyon sistemleri üzerine konuşacak” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber