Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 15 Ağustos 2022 - 10:03 Yorum: 0

Türkiye’nin ilk sürdürülebilirlik uzmanları yetiştirilecek

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde açılan, "Endüstriyel Sürdürülebilirlik Yüksek Lisans Programı" ile Türkiye'nin...

Türkiye’nin ilk sürdürülebilirlik uzmanları yetiştirilecek

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde açılan, "Endüstriyel Sürdürülebilirlik Yüksek Lisans Programı" ile Türkiye'nin ilk sürdürülebilirlik uzmanlarını yetiştirilecek.

2019 yılında Avrupa Birliği (AB) tarafından kabul edilen Yeşil Mutabakat çerçevesinde, AB ülkelerine ihracat yapan firmalara ve tedarikçilerine getirilen "sürdürülebilirlik raporu hazırlanma zorunluluğu" çerçevesinde istihdam edilebilecek uzmanlar, bu alanda önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden alınan bilgiye göre, disiplinler arası bir program olan Endüstriyel Sürdürülebilirlik Yüksek Lisans Programına; Mühendislik, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Güzel Sanatlar, Eğitim, Teknoloji, Ziraat, Su Ürünleri, BESYO ve Turizm gibi farklı alanların ilgili bölümlerinden mezun öğrenciler kabul edilecek. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için 20 öğrenci kontenjanı bulunan programa başvurular 19 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber