Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 02 Nisan 2020 - 16:08 Yorum: 0

Türkiye’nin koronavirüs mücadelesini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı tarafından koronavirüs gündemiyle gerçekleştirilen...

Türkiye’nin koronavirüs mücadelesini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı tarafından koronavirüs gündemiyle gerçekleştirilen video konferansta Sağlıklı Kentler Birliği adına Türkiye'yi temsilen konuştu, alınan önlemleri ve Türkiye'nin virüsle mücadelesini anlattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı tarafından koronavirüs ile ilgili süreçlerin ele alındığı, uluslararası işbirliği ve deneyim paylaşımlarının yapıldığı video konferansa, Sağlıklı Kentler Birliği adına Türkiye'yi temsilen katıldı.

COVİD-19 önlemlerini anlattı

İspanya Sağlık Bakanı başta olmak üzere çok sayıda ülkenin bakan yardımcılarının, yerel yöneticilerinin ve Dünya Sağlık Örgütü Koordinatörü'nün katıldığı video konferansta; Türkiye'de COVİD-19 ile ilgili yaşanan gelişmeleri aktaran Başkan Yücel Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin virüs ile mücadelesini ve aldığı önlemleri anlattı.

Pandemi ve küresel işbirliği vurgusu

Bir pandeminin uluslararası bir işbirliği gerektirdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tüm dünyanın işbirliği yaparak ve ortak bir duruş sergileyerek bu pandeminin üstesinden gelebileceğine inandığını söyledi.

Türkiye’nin koronavirüs mücadelesini anlattı

Türkiye’nin koronavirüs mücadelesini anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber