Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:03 Yorum: 0

Türkiye’nin Lojistik Sektörü 2016’nın En İyilerini Seçti

Sektör içerisinden 20 bin katılımcının oyları ile belirlenen lojistik sektöründe Yılın Enlerinin ödülleri İstanbul Bomonti Hilton Otel'de sahiplerini...

Türkiye’nin Lojistik Sektörü 2016’nın En İyilerini Seçti

Sektör içerisinden 20 bin katılımcının oyları ile belirlenen lojistik sektöründe Yılın Enlerinin ödülleri İstanbul Bomonti Hilton Otel'de sahiplerini buldu. Sektörün en önemli ödüllerinden Yılın Lojistik Profesyoneli ödülü Zonguldak'lı Yavuz Şeref'e verildi.

"Rekabetçi Ekonomi İçin Güçlü Lojistik" sloganı ile kamu, reel sektör ve lojistik sektörünü buluşturan zirvede Türkiye'nin 2023 hedefleri, Türk ekonomisi ve lojistik sektörünün mevcut durumu ve gelecek perspektifleri Ekonomi ve Lojistik zirvesinde tartışıldı. Türkiye'nin ekonomik hedefleri çerçevesinde lojistik yapılanması ve ihtiyaçlarının belirlendiği Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 2016, 12 Mayıs 2016'da kamu, lojistik ve reel sektörü Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center da sektörü buluşturdu. TİM, ATO, UTİKAD, UND gibi 20'yi aşkın sektörel birlik ve derneğin desteğiyle güçlenen zirve ekonominin liderlerini lojistik sektörüyle bir araya getirdi.

10 Kategoride sektör okuyucularının ve sektör temsilcilerinin oyları ile ödüllerin belirlendiği organizasyonda " Yılın Lojistik Profesyoneli " ödülüne İmza Lojistik, Lojistik Müdürü Yavuz Şeref layık görüldü.

Ödülünü Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD ) Genel Müdürü Cavit Uğur'un elinden alan Yavuz Şeref, Bakanlık temsilcilerine, Sektörün lider firmalarının Yöneticilerine ve Organizasyonu Düzenleyen Uta Dergisi ve Lojistik Hattı yöneticilerine teşekkür etti.

Şeref, böyle ve sektör açısından önemli olan bir ödüle layık görüldüğü için mutlu olmakla birlikte sektörde çıtayı yükselttiği için üstüne daha fazla bir sorumluluk yüklendiğini ve bu sorumluluğu elinden geldikçe başarılı bir şekilde yerine getireceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber