Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 15 Aralık 2017 - 17:13 Yorum: 0

Türkiye’nin sürücüsüz ilk metro hattını Cumhurbaşkanı Erdoğan test etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, açılışını gerçekleştirdikleri sürücüsüz Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek,...

Türkiye’nin sürücüsüz ilk metro hattını Cumhurbaşkanı Erdoğan test etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, açılışını gerçekleştirdikleri sürücüsüz Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek, Üsküdar'dan Ümraniye'ye ilk seferi gerçekleştirdi.

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattının Üsküdar-Ümraniye etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenin ardından kurdele kesimi gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler, törenin ardından metroya bindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindekilerle birlikte bindiği metroyla Üsküdar'dan Ümraniye'ye geçerek, sürücüsüz metro hattının testini gerçekleştirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber