Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 13 Eylül 2016 - 11:58 Yorum: 0

Türkiye’yi su altı zıpkınla temsil ediyorlar

15-19 Eylül tarihleri arasında Yunanistan'ın Syros Adası'nda düzenlenen 30. Dünya Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası'nda, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu...

Türkiye’yi su altı zıpkınla temsil ediyorlar

15-19 Eylül tarihleri arasında Yunanistan'ın Syros Adası'nda düzenlenen 30. Dünya Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası'nda, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu TSSF Milli Takımı, Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor.

Takım kaptanı Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi'nden Sedat Osmanoğlu öncülüğündeki ekip, Muğla, Aydın, İstanbul ve İzmir'den Emrah Özata, Turan Melih Aydıner, Mustafa Öztürk, Gökay Gülhep, Murat Bölükbaşı, Gökhan Senses, Vedat Atak, Doğan Özer, Burcu Tanrıöver, Kazım Polat, Ali Hakan Tunçalp, Cansın Özden ve Ali Kalabaş'tan oluşuyor.

25 ülkeden 75 sporcunun katıldığı yarışmada, belirli zaman diliminde en fazla balık ve çeşidi tutan dereceye girme şansını yakalıyor.

Takım kaptanı Osmanoğlu, "Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen, su altı sporlarına büyük önem veriyor. Benim de 2 senedir Türkiye şampiyonasında bireyselde birinci ve ikinciliğim bulunuyor. Burada ülkemizi temsil edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Türkiye'ye kupa ve madalya ile döneceğimizden kuşkum yok. Amacımız bu dalda da ülkemizin adını dünyaya altın harflerle yazmak" diye konuştu.

Takım, 20 Eylül'de düzenlenecek ödül töreni sonrası Türkiye'ye geri dönecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber