Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Ekim 2022 - 11:24 Yorum: 0

Türkiye’yi temsil eden Şırnaklı milli boksör Avrupa 3.’sü oldu

İtalya'nın Montesilvano şehrinde organize edilen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Şırnaklı milli boksör Pınar Benek, Avrupa...

Türkiye’yi temsil eden Şırnaklı milli boksör Avrupa 3.’sü oldu

İtalya'nın Montesilvano şehrinde organize edilen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Şırnaklı milli boksör Pınar Benek, Avrupa 3.'sü oldu.

Şırnaklı milli boksör Pınar Benek, 27 Eylül tarihinde İtalya da başlayan ve 54 kiloda Türkiye'yi temsilen gittiği Monteslivano şehrindeki şampiyonada üstün mücadelesiyle Avrupa 3.'sü oldu. 4 Ekim'e kadar süren müsabakalarda Benek, 56 ilden 303'ü kız olmak üzere toplam 960 sporcunun katıldığı Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda şampiyon olarak Türkiye'yi temsil etmek üzere İtalya'nın Montesilvano şehrinde organize edilen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda ringe çıkmaya hak kazanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber