Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Mayıs 2016 - 10:33 Yorum: 0

Türkmen Ailelere Yardım

Kızılay Malatya Şubesi ve Oğuz Boyları Kardeşlik Derneği Tarafından Suriye’deki iç savaştan kaçarak ..

Türkmen Ailelere Yardım

MALATYA (İHA) Kızılay Malatya Şubesi ve Oğuz Boyları Kardeşlik Derneği Tarafından Suriye’deki iç savaştan kaçarak Malatya’ya sığınan 40 Türkmen aileye gıda yardımında bulundu.
Kızılay Malatya Şubesi dernek binasında gerçekleşen yardım törene Malatya Vali Yardımcısı Şamil Horasanlı, Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Umut Yalçın katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Şamil Horasanlı, Ensar olmanın asgari hukuku da olsa bu birlikteliğin gösterilmesi adına yapılan yardımlar önemli. Bu vesile ile yardımda katkısı olanlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Umut Yalçın ise Malatya’nın çeşitli bölgelerinde yaşayan Suriye’deki iç savaştan kaçarak ülkemize misafir olarak yerleşen ve inşallah birlikte çok daha güzel bir Türkiye inşa edeceğimiz. Türkmen kardeşlerimize birer yardım paketi hazırladık. Kızılay olarak ailelere vereceğimiz desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber