Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Türkiye 22 Şubat 2018 - 11:43 Yorum: 0

Türkmen ailelere yardımlar devam ediyor

Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri Türkmen aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Türkmen ailelere yardımlar devam ediyor

Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri Türkmen aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri, Eskişehir'de bulunan Türkmen ailelerini sık sık ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Özellikle Türkmen çocuklarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, "Dünyanın neresinde olursanız olun yalansız, içten, sevecen, masum, ışıltıları ve gülüşleri ile dünyanın en masumudur çocuklar. Bu yüzden ilgiye, sevgiye, şefkate ihtiyaç duyarlar. Türkmen kardeşlerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde, özellikle çocuklarla daha çok vakit geçirmeye özen gösteriyoruz. Çocuklarımıza yönelik sık sık eğitici, öğretici ve onları mutlu edecek, yaşama sımsıkı bağlanmalarına yardımcı olacak faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu çocuklar açlığın ne demek olduğunu, üşümenin nasıl bir his olduğunu, yokluğu, çaresizliği hepimizden iyi biliyorlar" dedi.

"Kötü niyetli insanlara fırsat veremeyiz"

Türkmenler arasında küçük yaşta kendilerinin başlatmadığı, fakat kurbanı oldukları bir savaş yüzünden annesiz, babasız, çaresiz kalan kardeşler olduğunu anlatan Biricik, şöyle konuştu;

"Pek çok insanın hayatı boyunca yaşamayacağı acıları yaşamışlar, zorlukları görmüşler. O nedenle bu kardeşlerimizi yalnız bırakamayız. Kötü niyetli insanların bu çocukların içinde bulundukları durumu fırsat bilip onları kandırmalarına, kullanmalarına, kötü alışkanlıklara alıştırmalarına fırsat veremeyiz. Bu nedenle Türkmen kardeşlerimizin balalarıyla daha yakından ilgilenerek sevgimizi onlara göstermeli ve onların yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz" dedi.

Türkmen ailelere yardımlar devam ediyor

Türkmen ailelere yardımlar devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber