Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Yerel 01 Eylül 2016 - 14:43 Yorum: 0

Türkmen bebek Medine yardım bekliyor

Suriye'deki savaştan kaçarak Bursa'nın İnegöl ilçesine yerleşen Türkmen ailenin bir yaşındaki kızları Medine, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Türkmen bebek Medine yardım bekliyor

Suriye'deki savaştan kaçarak Bursa'nın İnegöl ilçesine yerleşen Türkmen ailenin bir yaşındaki kızları Medine, hayırseverlerden yardım bekliyor. Doğduğundan beri beyninin sol tarafı tam gelişmediği için kasları çalışmayan Medine, ailesinin maddi imkanı olmadığı için tedavi olamıyor.

Yaklaşık 1,5 yıl önce Suriye'de iç savaştan kaçarak İnegöl'e yerleşen Abdullah Yusuf ve Mine Şevki çifti, bir sene evvel ilk çocukları Medine Nur'u kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. İnegöl Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen Medine'nin yapılan tetkikler sonucunda beyninin sol tarafının gelişmediği ortaya çıktı. Daha sonra Bursa Dörtçelik Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen küçük Medine, ailesinin maddi imkansızları sebebiyle tedavisi yarım bırakılarak hastaneden çıkarıldı. 24 yaşındaki baba Abdullah Yusuf'ta sara hastası olduğu için çalışmakta zorlanıyor. Yaklaşık 1,5 yıldır girdiği işten sara hastası olduğu için çıkarıldığını belirten Abdullah Yusuf, kızının tedavisi için hayırseverlerden destek istedi.

Çaresiz baba Abdullah Yusuf, "Kızım hasta dünyaya geldi. Kızımın beyninin yarısı gelişmemiş ve zayıf. Vücudunu hareket ettiremiyor. Hastaneden çıkarma sebebimiz, oradaki tedavinin yeterli olmaması. Doktor geniş bir tedavi gerektiğini söyledi. Daha geniş çaplı tedavi için maddi imkanımız yok. Kızım Bursa'da tedavi gördüğü 40 gün boyunca her gün eşim ile beraber Bursa'ya gidip geliyorduk. Çünkü eşimin emzirmesi gerekiyordu. Daha geniş bir tedavi için elimizden birilerinin tutmasını bekliyoruz. Şu anda hayati tehlikesi yok, ama havale geçiriyor. Ateşi inmiyor" diye konuştu.

Kendisinin de sara hastası olduğunu ifade eden Abdullah Yusuf, "Benim de sara hastalığım var. Şu an ilaç kullanıyorum. Bu yüzden bazen işten çıkarılıyorum. Açıkçası kimseye söylemiyorum, çünkü işten çıkarıyorlar. Bir firmada nöbet geçirdim, bir iş kazası başıma gelebilir diye hemen işten çıkardılar" şeklinde konuştu.

Türkmen bebek Medine yardım bekliyor

Türkmen bebek Medine yardım bekliyor

Türkmen bebek Medine yardım bekliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber