Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 13:08 Yorum: 0

Türkmenler yeni bir tugay kurdu

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Baskani Güngör Yavuzaslan, Haşd El şabi (gönüllü askerler) içinde 16. Türkmen tugayı yanı...

Türkmenler yeni bir tugay kurdu

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Baskani Güngör Yavuzaslan, Haşd El şabi (gönüllü askerler) içinde 16. Türkmen tugayı yanı sıra 52. Türkmen tugayı kurulduğunu açıkladı.

Irak'ta bulunan Yavuzaslan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Irak ,Tuzhurmatu'da Haşd El Şabi üst düzey sorumlularından Yılmaz Neccar katıldığı bir anma töreninde , 52. Türkmen Tugayının kurulduğunu ve resmi olarak Tuzhurmatu ve Uzaym şehrine kadar bir çok bölgede resmi olarak göreve başladığını açıkladı. Tamamı Türkmen gönüllülerinden oluşan 52. Türkmen tugayı Türkmen yurdu Tuzhurmatunun güvenliği için önemli görevler üstleneceğini açıklayan NECCAR ayrıca üçüncü bir Tugay'ın kurulması içinde çalışmalarının devam ettiğini belirtti" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber