Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 19 Ekim 2018 - 17:03 Yorum: 0

Türksat, ’Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri’ne katılıyor

ANKARA (İHA) – Türksat, Savunma Sanayii Başkanlığının desteğiyle Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi Derneği tarafından düzenlenen "Savunma ve...

Türksat, ’Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri’ne katılıyor

ANKARA (İHA) – Türksat, Savunma Sanayii Başkanlığının desteğiyle Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi Derneği tarafından düzenlenen "Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri'ne katılacak.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının desteğiyle Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi Derneği tarafından düzenlenen Ankara Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri etkinliği ICDDA'18 23-25 Ekim tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Havacılık, uzay ve savunma alanlarında çalışan KOBİ ve sanayiciler için yeni pazarlarda yeni iş ortaklıkları hedefleyen etkinlikte; konferanslar, B2B platformu ve endüstriyel ziyaret programları yer alacak. Türksat A.Ş.'nin iletişim sponsoru olarak destek vereceği etkinlik Türksat tanıtım kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber