Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 30 Kasım 2020 - 15:33 Yorum: 0

Türksat, Teknoloji Kaptanları Yarışmasında 4 Ödül kazandı

35 farklı firmadan 61 projenin yarıştığı, şirketlerin farklı iş süreçleri için geliştirdikleri proje ve uygulamaların 6 farklı kategoride değerlendirildiği...

Türksat, Teknoloji Kaptanları Yarışmasında 4 Ödül kazandı

35 farklı firmadan 61 projenin yarıştığı, şirketlerin farklı iş süreçleri için geliştirdikleri proje ve uygulamaların 6 farklı kategoride değerlendirildiği Teknoloji Kaptanları Ödülleri Yarışmasında Türksat 3 farklı kategoride 4 ödül birden kazandı.

Yarışmada Türksat Kablo Bilgi Sistemleri Direktörlüğü tarafından geliştirilen Müşteri ile Etkileşim kategorisinde KAYS (Kablo Anket Yönetim Sistemi) Projesi birincilik, Maliyet İyileştirme kategorisinde MDS (Kablo Müşteri Deneyim Yönetim Sistemi) Projesi ikincilik ve Operasyonel Yetkinlik kategorisinde pg_ddm ve MDS projeleri üçüncülük ödüllerine layık görüldü.

Türksat'tan yapılan açıklamada, "Türksat olarak bundan sonra da müşteri memnuniyetinde sınır olmadığı bilinciyle müşterilerimizi en iyi şekilde anlamak ve hizmet kalitemizi arttırmak üzere yenilikçi teknolojiler geliştirme hedefiyle sektördeki ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak ihtiyaç duyulan iş süreçlerinin teknolojiyle buluşmasına yönelik çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber