Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ekim 2016 - 12:58 Yorum: 0

Turnuvada şampiyon yine zabıtalar

Kartal Belediye Başkanlığı Geleneksel Birimler Arası 15'inci Futbol Turnuvası Şampiyonu, Kartal Sahil Halı Saha Tesisleri'nde oynanan final maçı ile belli...

Turnuvada şampiyon yine zabıtalar

Kartal Belediye Başkanlığı Geleneksel Birimler Arası 15'inci Futbol Turnuvası Şampiyonu, Kartal Sahil Halı Saha Tesisleri'nde oynanan final maçı ile belli oldu. Zabıta Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ile girdiği kıran kıran mücadeleyi 3-2 kazanarak kupayı aldı.

Kartal Belediyesi'ne bağlı birim müdürlüklerinde görev yapan personelin güven, dayanışma ilişkisini kuvvetlendirme amacıyla 26 Eylül 2016 günü başlayan futbol turnuvasında toplam 17 takım mücadele etti. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvanın final maçında ise rakiplerini geride bırakan Bilgi İşlem Müdürlüğü takımı ile Zabıta Müdürlüğü takımı karşılaştı. Turnuvaya katılan takımlara destek olmak için sahaya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, takımlara başarı diledi. Turnuvada 3'üncü ve 4'üncü olacak takımların karşılaşması ve final müsabakasını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Mustafa Fehmi Okay, Ali Apaydın, birim müdürleri, belediye personeli şampiyonaya katılan oyuncuların aileleri izledi.

Kartal Belediyesi'nde geleneksel hale gelen ve bu yıl 15'inci kez düzenlenen Kartal Belediye Başkanlığı Birimler Arası Futbol Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçından önce üçüncülük için Fen İşleri Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı karşılaşmada Fen İşleri Müdürlüğü Özel Kalem Müdürlüğü'nü 6-2 yenerek turnuva 3'üncüsü oldu. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay'ın Özel Kalem Müdürlüğü takımında forma giydiği karşılaşmanın ardından heyecanla beklenen final maçı başladı. Bu yıl düzenlenen turnuvada rakiplerini mağlup edip gruplardan çıkmayı başararak eleme maçlarında rakiplerini yenen Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü takımları sahadaki yerlerini aldı. Geçen yılın şampiyonu olan Zabıta Müdürlüğü takımı ile Bilgi İşlem Müdürlüğü takımları arasında gerçekleşen karşılaşmada Bilgi İşlem Müdürlüğü'nü 1-0 sıfır öne geçiren gol 1'inci dakikada geldi. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün son dakikalarda attığı gole rağmen gülen taraf Zabıta Müdürlüğü takımı oldu. Takım, maçı 3-2 kazanarak kupayı Zabıta Müdürlüğü'ne götürdü. Taraftarların da coşkulu tezahürat yaptığı anlara sahne olan karşılaşmadan sonra kupa töreni yapıldı.

Maçın sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, her iki takımın oyuncularını gösterdikleri başarı için tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın turnuva şampiyonu olan Zabıta Müdürlüğü'ne kupasını vererek takımının şampiyon olması nedeniyle Zabıta Müdürü Atilla İlgün'ü tebrik etti. Kısa bir konuşma yapan Apaydın eski İngiliz futbolcu Gary Lineker'in söylediği - Futbol 11'er kişilik iki takım arasında oynanan ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur - sözüne atıfta bulunarak geçen yılın ardından Zabıta Müdürlüğü'nün bu yıl da şampiyon olmasının kendisine bu sözü hatırlattığı söyledi. Turnuvaya katılan tüm takımların büyük emek harcadığını belirterek toplam 214 personele teşekkür eden Apaydın, takım oyuncularını tek tek tebrik etti. Turnuva ikincisi Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne ise kupa ve madalyalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay takdim etti. Okay da Bilgi İşlem Müdürü Bülent Köse ve takım oyuncularını tebrik etti. Turnuva 3'üncüsü olarak Fen İşleri Müdürlüğü kupasını alırken turnuvanın "En Centilmen Takımı" ödülünü de Özel Kalem Müdürlüğü aldı. Turnuva baklava ikramı ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber