Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2016 - 09:28 Yorum: 0

Turnuvanın Galibi Terme

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "2016 Yılı İlkbahar-Yaz Futbol Turnuvası"nın şampiyonu Terme İlçe Gıda, Tarım...

Turnuvanın Galibi Terme

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "2016 Yılı İlkbahar-Yaz Futbol Turnuvası"nın şampiyonu Terme İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü oldu.

Turnuvaya Samsun ve çevre illerdeki il müdürlükleri ile ilçe müdürlüklerinden toplam 24 takım katıldı. 11 Nisan'da başlayan ve bir spor kompleksinde oynanan turnuvanın final maçı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şube Müdürlüğü ile Terme İlçe Gıda, Müdürlüğü arasında oynandı. İlk yarısını 2-1 önde tamamlayan Terme İlçe Gıda Müdürlüğü maçı 7-1 gibi farklı bir skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Bu sonuçlara göre Bitkisel Üretim Şube Müdürlüğü ikinci, Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü de üçüncü oldu.

Turnuva sonunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, birinci, ikinci ve üçüncülere kupalarını ve madalyalarını verdi.

Turnuvanın Galibi Terme

Turnuvanın Galibi Terme

Turnuvanın Galibi Terme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber