Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:53 Yorum: 0

TÜRSAB’dan Cebiroğlu Ve Salman’a Ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yalova Bölgesel Yürütme Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Birol Haraç, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu ve...

TÜRSAB’dan Cebiroğlu Ve Salman’a Ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yalova Bölgesel Yürütme Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Birol Haraç, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu ve Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Yalova'da gerçekleşen toplantının ardından kurulan TÜRSAB Yalova Bölgesel Yürütme Kurulu, çalışmalarını sürdürüyor. Yalova BYK Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Ahmet Birol Haraç ve yöneticiler, ilk ziyaretini Vali Selim Cebiroğlu'na gerçekleştirdi. Haraç ve beraberindekileri makamında kabul eden Vali Cebiroğlu, turizmin Yalova açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı. Haraç ise, Yalova Bölgesel Yürütme Kurulu olarak ilde yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak Cebiroğlu'na bilgi aktardı.

Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret eden TÜRSAB Yalova BYK Yönetim Kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TÜRSAB’dan Cebiroğlu Ve Salman’a Ziyaret

TÜRSAB’dan Cebiroğlu Ve Salman’a Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber