Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 02 Aralık 2020 - 10:38 Yorum: 0

TUSAŞ doğanın saygısını Altın Ödül’le kazandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), atık yönetimi konusunda dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan 500 projenin yarıştığı Green World Awards'ta...

TUSAŞ doğanın saygısını Altın Ödül’le kazandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), atık yönetimi konusunda dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan 500 projenin yarıştığı Green World Awards'ta Atık Yönetimi kategorisinde Altın Ödül kazandı.

Her yıl dünya genelinde birçok ülkeden projenin yarıştığı ve en iyi çevresel uygulama örneklerinin ödüle hak kazandığı Green World Awards'ın bu yılki ödülleri 23 Kasım tarihinde açıklandı. Türkiye'nin teknoloji merkezi olan ve havacılık, uzay ve savunma sanayiinde küresel oyuncular arasında yer alan TUSAŞ, yarışmada Atık Yönetimi kategorisinde Altın Ödül'e layık görüldü. Atıklarının yüzde 99'unu geri dönüşüm ve geri kazanım yöntemiyle değerlendiren TUSAŞ, kazandığı ödülle aynı zamanda uluslararası alanda "Yeşil Dünya Elçisi" unvanının da sahibi oldu.

TUSAŞ doğanın saygısını Altın Ödül’le kazandı

TUSAŞ doğanın saygısını Altın Ödül’le kazandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber