Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2014 - 17:23 Yorum: 0

Tuşba'daki "Kardeşlik Sofrası" binlerce kişiyi ağırladı

VAN (AA) - Tuşba Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının "şehr-i Tuşba'da şehr-i ramazan" sloganıyla değişik mahallelerde kurduğu "Kardeşlik Sofraları" ile ramazan boyunca toplumun her...

Tuşba'daki 'Kardeşlik Sofrası' binlerce kişiyi ağırladı

VAN (AA) - Tuşba Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının "şehr-i Tuşba'da şehr-i ramazan" sloganıyla değişik mahallelerde kurduğu "Kardeşlik Sofraları" ile ramazan boyunca toplumun her kesiminden binlerce kişi birlikte iftar açtı.

Tuşba Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İskele, Beyüzüm, Abdurrahman Gazi, Akköprü ve İstasyon mahalleleri ile Kalecik TOKİ'de kurulan iftar çadırlarıyla, ramazan boyunca yaklaşık 60 bin insana her gün 4 çeşit sıcak yemek dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlara yer verildi:

"Toplumun herkesiminden her gün binlerce kişiyi aynı sofranın etrafından toplayan Tuşba Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı, ayrıca iftar çadırlarına gelemeyecek durumda olan 70 ailenin evine ise her gün sahur ve iftara yetecek kadar sıcak yemek götürüp teslim etti. Her akşam ramazan ayının ruhuna uygun ilahi ve dini sohbetlerin de yapıldığı iftar çadırlarına aileleri ile gelen çocuklara da Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe tarafından oyuncak dağıtıldı. Başkan Özgökçe ve ailesi ramazan boyunca iftarını ya kurulan çadırların birinde vatandaşlarla ya da belediye tarafından evine sıcak aş götürülen hasta ve engellilerle açtı." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber