Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Tuşbalı kadınlar Çanakkale’de

Van'ın Tuşba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ve SODES tarafından desteklenen Gönül Ortaklığı Projesi...

Tuşbalı kadınlar Çanakkale’de

Van'ın Tuşba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ve SODES tarafından desteklenen Gönül Ortaklığı Projesi kapsamında hedef kitlede yer alan kadınlara yönelik 4 günlük Çanakkale gezisi düzenlendi.

Tuşba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütülen Gönül Ortaklığı Projesi kapsamında kadınlara yönelik Çanakkale gezisi düzenlediklerini söyleyen Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, "Daha önce mesleki kurslar açılmış, sosyal giyim market faaliyete sokulmuş, toplantı ve piknik gibi etkinlikler düzenlenmişti. Projenin bu bölümünde ise yurttaşlık bilincinin pekişmesi amacıyla kursiyer hanımlar ve hedef kitlede bulunan hanımlar ve kurs hocalarından oluşan 35 kişilik heyet Çanakkale'ye geziye götürüldü. Özel bir tur şirketi organizesinde ve rehberler eşliğinde Çanakkale'de yatan tarihin anlatıldığı, milli birlik ve beraberlik duygularının vurgulandığı gezinin tüm masrafları SODES tarafından karşılanmıştır" dedi.

Gezi dönüşü katılımcılar memnuniyetlerini dile getirirken; projede ve daha birçok konuda kendilerinden desteklerini esirgemeyen başta Van Valisi İbrahim Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan ile Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve eşi Emine Sarı, vakıf müdürü ve çalışanlarına şükranlarını sunarak, gezide çok duygulu anlar yaşadıklarına ve çok anlamlı bir gezi olduğunu ifade ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber