Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 23 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

TÜSİAD "Markada Ticarileşme Stratejileri Semineri" düzenleyecek

İSTANBUL (AA) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), yarın "Markada Ticarileşme Stratejileri Semineri" düzenleyecek.TÜSİAD açıklamasına göre, şirketlerin sahip olduğu...

TÜSİAD 'Markada Ticarileşme Stratejileri Semineri' düzenleyecek

İSTANBUL (AA) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), yarın "Markada Ticarileşme Stratejileri Semineri" düzenleyecek.

TÜSİAD açıklamasına göre, şirketlerin sahip olduğu markaları en etkin biçimde yönetebilmesi ve markalarından değer yaratarak uluslararası pazarda rekabet gücünü arttırması amacıyla yarın TÜSİAD Genel Sekreterlik Konferans Salonu’nda "Markada Ticarileştirme Stratejileri" başlıklı bir seminer gerçekleştirilecek.

Seminerde, Koç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Özdemir tarafından Fikri Hakların Ticarileştirilmesi raporunun tanıtımı yapılacak.

Rapor tanıtımının ardından gerçekleştirilecek "Fikri Haklardan Değer Yaratmak" başlıklı panelde, katılımcılar TÜSİAD’ın Fikri Hakların Ticarileştirilmesi raporunu değerlendirerek Türkiye’de fikri hakların ticarileştirilmesinin teşvik edilmesine ilişkin atılması gereken adımları ve yöntemleri tartışacak.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cansen Başaran Symes’in başkanlık edeceği oturumda Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, Sabancı Üniversitesi Araştırma ve Lisansüstü Politikaları Direktörü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Mandal, LES International Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ömer Hızıroğlu panel konuşmacısı olarak katılacak.

Seminerin ikinci bölümünde, "Markada Değerleme, Ticarileştirme ve Vergilendirme Stratejileri" başlıklı panelde marka danışmalığı veren uluslararası şirketlerden MW Trade Marks Ltd kıdemli ortağı Jonathan Wyness ve Brand Finance Strateji Direktörü Anthony Kendall marka değerlemesinin hem hukuki hem de ekonomik/vergi boyutu ele alacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber