Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:25 Yorum: 0

Tut Kaymakamı Aksu gazileri ziyaret etti

Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, Van'ın Çaldıran ve Hakkari'nin Şemdinli ilçelerinde ki kırsalda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu gazi olan iki askeri...

Tut Kaymakamı Aksu gazileri ziyaret etti

Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, Van'ın Çaldıran ve Hakkari'nin Şemdinli ilçelerinde ki kırsalda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu gazi olan iki askeri ziyaret etti.

Tut Kaymakamı Mehmet Aksu beraberinde İlçe Jandarma Komutan Vekili Ast. Kd. Çvş Hamdi Birçek, Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı'nda PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda 8 askerin şehit olduğu 8 askerin yaralandığı olayda yaralanan Astsubay Kadir Yılmaz'ı evinde ziyaret etti.

Tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra Tut ilçesine bağlı Boyundere Köyü'nde ki babaevine getirilen gazi Kadir Yılmaz'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Gazi ile sohbet eden Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, yaşanan olayı gaziden dinledi.

Daha sonra ilçeye bağlı Yaylımlı Köyü'ne geçen Kaymakam Mehmet Aksu, 28 Ağustos tarihinde teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda yaralanan gazi Uzman Erbaş Mehmet Tüy'ü ziyaret etti.

Burada da geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Aksu, terör örgütünün her türlü hainliği yaptığını ancak, Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir terör örgütüne fırsat vermeyeceğini dile getirdi.

Tut Kaymakamı Aksu gazileri ziyaret etti

Tut Kaymakamı Aksu gazileri ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber