Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Eylül 2022 - 16:13 Yorum: 0

Tutuk, “Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Gerek evde sağlık gerekse kuaför ve berber hizmetleriyle her zaman yaşlıların yanlarında olmaya devam edeceklerini...

Tutuk, “Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Gerek evde sağlık gerekse kuaför ve berber hizmetleriyle her zaman yaşlıların yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Tutuk, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Gaziosmanpaşa Mahallesi Yalova Sanat ve Meslek Edindirme Kursları'nda (YASMEK) yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Tutuk'a, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de eşlik etti.

Tutuk, yaşlı vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmanın yanı sıra bazı hizmetleri de onlara sunduklarını belirterek, "Yalova Belediyesi olarak yaşlılarımızın her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Gerek evde sağlık gerekse kuaför ve berber hizmetimizi bir telefon ile onlara ulaştırıyoruz. Tüm büyüklerimizin gününü kutluyor, hepsinin ellerinden öpüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber