Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 20:33 Yorum: 0

Tutulmaz ve Çelik, Şırnak Valisi Su'yu ziyaret etti

ŞIRNAK (AA) - Siirt ve Batman valileri, Şırnak Valisi Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.Dicle Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Şırnak'a helikopterle...

Tutulmaz ve Çelik, Şırnak Valisi Su'yu ziyaret etti

ŞIRNAK (AA) - Siirt ve Batman valileri, Şırnak Valisi Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.

Dicle Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Şırnak'a helikopterle gelen Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Batman Valisi Azmi Çelik, Vali Su tarafından karşılandı.

Şırnak Valiliğini ziyaret eden Tutulmaz ve Çelik, şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Su'yun makamında bir süre baş başa görüştü.

Ziyarete, Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Siirt Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel ve Şırnak İl Jandarma Komutan Vekili Albay Metin Düz katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber