Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 13:53 Yorum: 0

Tütüncü, Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerde iv ziyaretlerine devam ediyor.

Tütüncü, Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerde iv ziyaretlerine devam ediyor.

Ramazan ayında ilçesinin tüm mahallelerinde en az 5'er ev ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kanal ile Kazım Karabekir Mahallelerine gitti. Ev ziyaretlerinde, Kepez Belediyesi Özel Kalem'den bir personel vatandaşların taleplerini not ediyor. Başkan Tütüncü'nün direktifleriyle alınan notlarda, hangi mahalledeki kimin ne istediği, hangi belediye başkan yardımcısı ya da diğer kamu kurumlarıyla görüştürüleceği gibi bilgiler işleniyor. Ertesi günü bu notlar temize çekilmiş şekilde hem ilgili yöneticilere hem de Başkan Tütüncü'ye rapor olarak sunuluyor.

ORTALAMA 3 GÜNDE TALEPLER KARŞILANIYOR

Tütüncü, ortalama 3 gün sonrasında her mahallede alınan notların gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini sorguluyor. Yapılan ziyaretlerde çoğunlukla sağlık hizmetleri ile iş talebi yapılıyor. Ekonomik olarak dezavantajlı vatandaşların tercih edildiği ikametlerde ev eşyaları, ev onarım ve tadilatları, varsa çocuklar için burs, yiyecek gibi yardımlar en kısa sürede gerçekleştiriliyor.

VATANDAŞ YOL KESİP TEŞEKKÜR EDİYOR

Başkan Tütüncü, her ev ziyareti sırasında not alınmış taleplerin gerçekleşip gerçekleşmediğini büyük bir hassasiyet ile takip ediyor. Önceki yıllarda buna benzer ziyaretler sırasında dileği gerçekleştirilmiş olan vatandaşlar, Tütüncü'nün yolunu kesip teşekkür ediyor. Kepezlilerin hayır dualarını alan Tütüncü, ev ziyaretlerinin ardından bu mahallelerde düzenlenen iftar sofralarına katılıyor.

Tütüncü, Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tütüncü, Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber