Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 12:44 Yorum: 0

TÜYAD ve ANFAŞ’tan Software Market fuarı işbirliği

TUYAD Uydu Elektronik iletişim İş İnsanları Derneği ve Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) Software Market Bilişim ve Teknoloji Kongre...

TÜYAD ve ANFAŞ’tan Software Market fuarı işbirliği

TUYAD Uydu Elektronik iletişim İş İnsanları Derneği ve Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) Software Market Bilişim ve Teknoloji Kongre ve Fuarı için işbirliğine vardı.

06-08 Ekim 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center da düzenlenecek Software Market Bilişim ve Teknoloji Kongre ve Fuarında yapılacak çalışmalar için ANFAŞ ve TUYAD Uydu Elektronik iletişim İş İnsanları Derneği yetkilileri Antalya Expo Center da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. TUYAD Başkanı Hayrettin Özaydın, Antalya Elektronikçiler Odası Başkanı Metin Süngü ve Anfaş Fuarcılık Genel Müdürü Murat Özer başkanlığında düzenlenen toplantıda Software Market Fuarı için işbirliği kararı alındı.

TUYAD Başkanı Hayrettin Özaydın, artık gelenekselleşen ve Türkiye'nin dört bir tarafından sektörün duayenleri, teknik, servis ve satış ekiplerinin ve üst düzey yöneticilerinin katılım gösterdikleri "Bilgi Yenileme Semineri" nin bu yıl Antalya da Software Market Fuarında düzenleyeceklerini açıkladı.

Anfaş Fuarcılık Genel Müdür'ü Murat Özer ise "İçinde bulunduğumuz yüzyılda ülkelerin milli güvenliklerinde bilişim ve teknoloji son derece önem arz etmekte ve bu önemin ilerleyen dönemde giderek artacağını düşünmekteyiz. Milli bir proje olarak değerlendirdiğimiz bilişim, teknoloji haberleşme ve inovasyonun yer aldığı Software Market Fuar ve Kongresini Katılımcı profiline baktığımızda özel sektör firmaları, bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve Tekno Kentler başta olmak üzere bilişim, teknoloji ve gelecek ile ilgili iş yapan tüm kurumlar ve kuruluşlar olarak değerlendirilebilir "dedi.

Özer Fuarın ziyaretçi portföyünün İnşaat sektörü, güvenlik sektörü, Haberleşme Sektörü, Ulaşım Sektörü, Finans sektörü, bankalar, finans kuruluşları, Sağlık Sektörü, hastaneler, klinikler sağlık kuruluşları, Turizm Sektörü, oteller, kafeteryalar, Gıda Sektörü, Lojistik sektörü, Turizm Sektörü, Züccaciye Sektörü başta olmak üzere tüm dikey sektörleri kapsadığını söyledi.

Özaydın, "TUYAD, Türksat, Marmara Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek Bilgi Yenileme Semineri'ne İstanbul , Elazığ, Bursa, İzmir, Konya, Kayseri ve Eskişehir'den Elektronikçiler odaları guruplar halinde katılacak. Seminere katımları sonrası kendilerine Musem Sürekli Eğitim Merkezini sertifikası verilecek" dedi.

Öte yandan, Software Market Fuarı'na İran, Arnavutluk, Polonya, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Azerbeycan, Türkmenistan, Kazakistan, Fas, Tunus ve Etiyopya'dan katılımcıların yer alması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber