Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:43 Yorum: 0

Tuzla’da Engelliler Haftası Coşkuyla Kutlandı

Tuzla Belediyesi'nin Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikte ilçe içinde yaşayan engelli gençler ve aileleri Tuzla Gençlik Kampı'nda...

Tuzla’da Engelliler Haftası Coşkuyla Kutlandı

Tuzla Belediyesi'nin Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikte ilçe içinde yaşayan engelli gençler ve aileleri Tuzla Gençlik Kampı'nda doyasıya eğlendi.

Tuzla Gençlik Kampı'nda bir araya gelen zihinsel ve bedensel engelli onlarca genç, keyif dolu anlar yaşadı. Aileleri ile birlikte Paintball alanında atış yapan engelliler kamp içinde kurulan oyun düzeneklerinde doyasıya eğlendi. Davul zurna eşliğinde oynayan engelli gençler renkli görüntüler oluşturdu. Engelli gençlerin aileleri ise çocukların bu mutlu gününde bol bol fotoğraflarını çekti.

Gençlik Kampı'nda eğlenen engelli Hamza Bozyiğit, "Çok eğlendik. Çok mutluyum. Tüm gün oyun oynadık" dedi. Rabia Bekiroğlu ise, "Biz burada çok güzel şeyler yaptık. Çok eğlendik. Önce tırmandık, sonra ok attık. Çok güzel eğlendik" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber