Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Mart 2021 - 22:33 Yorum: 0

Tyler Boyd Sivasspor’da ilk golünü attı

DG Sivasspor'un orta saha oyuncusu Tyler Boyd, kırmızı-beyazlı ekibin deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada Sivasspor formasıyla...

Tyler Boyd Sivasspor’da ilk golünü attı

DG Sivasspor'un orta saha oyuncusu Tyler Boyd, kırmızı-beyazlı ekibin deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada Sivasspor formasıyla Süper Lig'de ilk kez gol sevinci yaşadı.

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşan Sivasspor'da Tyler Boyd rakip fileleri havalandırdı. Müsabakanın 38. dakikasında genç oyuncu Boyd, topu ağlarla buluşturdu. Deneyimli oyuncu böylece Sivasspor formasıyla bu sezonki ilk golünü kaydetti. Mücadeleye 11'de başlayan Boyd, golden sonra büyük sevinç yaşadı.

26 yaşındaki oyuncu, Sivasspor'da bu sezon 7 maçta görev aldı. 3 kez ilk 11'de sahaya çıkan Boyd, 294 dakika kırmızı-beyazlı formayı giydi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber