Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Eylül 2016 - 09:23 Yorum: 0

TZOB Genel Başkanı Bayraktar’ın Kurban Bayramı mesajı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ülkemizin son bir yıldır artan terör eylemlerine maruz kaldığını, çok sayıda...

TZOB Genel Başkanı Bayraktar’ın Kurban Bayramı mesajı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ülkemizin son bir yıldır artan terör eylemlerine maruz kaldığını, çok sayıda asker, polis ve korucumuzun şehit düştüğünü, yaralandığını belirterek, "Birliğimizin, beraberliğimizin, bütünlüğümüzün simgesi olan bayram günleri sadece ülkemize değil, tüm İslam alemine huzurun geldiği günler olsun" dedi.

Bayraktar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramları tatil yerine, büyükleri ve küçükleri sevindirme, küskünleri barıştırma, hataları affetme, muhtaçlara el uzatma, yardımda bulunma günleri olarak görmenin, Kurban Bayramı gibi paylaşmanın simgesi olan günlerde daha da bir anlam kazanacağını vurguladı. Şemsi Bayraktar, tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayramın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber