Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Nisan 2016 - 13:09 Yorum: 0

U 16 Ligi’nde Sanayispor Final Maçı Oynayacak

Battalgazi Belediyespor U 16 Ligi’nde da altıda 6 yaparak dikkatleri üzerine çekti.
U 16 Ligi’nd..

U 16 Ligi’nde Sanayispor Final Maçı Oynayacak

MALATYA (İHA) Battalgazi Belediyespor U 16 Ligi’nde da altıda 6 yaparak dikkatleri üzerine çekti.
U 16 Ligi’nde aldığı sonuçlarla dikkatleri çeken Battalgazi Belediyespor, yetiştirdiği genç sporcularla da birçok kulübün kıskacında. 30 Nisan Cumartesi günü Fenerspor ile final maçına çıkacak Battalgazi Belediyespor da bu maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürüyor. Malatya Fenerspor - Battalgazi Belediyespor müsabakası 30 Nisan Cumartesi günü saat: 15.00’de Yeşiltepe 2 Nolu Saha’da oynanacak.
“SPORCUMUZ METİN BOZKURT’U OSMANLISPOR’A GÖNDERDİK”
Takımın genç Antrenörü Cumali Gökalp, tek amaçlarının Malatya futboluna genç yetenekler kazandırmak olduğunu söyledi. Gökalp, "Gerçekten kaliteli gençlerden kurulu bir ekip olma yolunda ilerliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı ciddi bir şekilde sürdürerek, Malatya’da ses getirmeyi amaçlıyoruz. Bu takımın antrenörü olmaktan gururluyum. Malatya futboluna kaliteli isimler armağan etmek yolunda daha şimdiden meyveleri toplamaya başladık. Yakın zamanda U 17 takımımızda forma giyen Metin Bozkurt’u Osmanlıspor’a gönderdik. Metin Bozkurt ilerleyen zamanlarda bir Emrah Tuncel, bir Mehmet Topal neden olmasın. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da takımımıza gerçekten maddi manevi desteğini vermektedir. Hafta sonu Yeşiltepe’de çift maç usulüne göre şampiyonluk maçına çıkacağız. Malatya-Fener maçında tüm taraftarlarımızı Yeşiltepe’ye bekliyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber