Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Nisan 2015 - 13:08 Yorum: 0

"U12 İzmir Cup" yarın başlayacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu:

'U12 İzmir Cup' yarın başlayacak

İZMİR (AA) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentte spor altyapısının eksiklerini önemli ölçüde tamamladıklarını bildirdi.

Kocaoğlu, yarın başlayacak "U12 İzmir Cup" öncesinde turnuvada mücadele edecek İzmir kulüpleri Altay, Altınordu, Bucaspor, Göztepe, İzmirspor, Karşıyaka, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Balçova Yaşamspor ve Bornovaspor'da forma giyen sporcularla bir araya geldi ve başarılar diledi.

Kocaoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Önemli olan yarışmak ve ortaya bir iddia koymaktır. Çalışa çalışa eksiklerinizi giderecek ve ileri yürüyeceksiniz" dedi.

Bir kentte birlikteliğin korunabilmesi halinde sinerjinin de yakalanacağını ifade eden Kocaoğlu, "Bu konuda her zaman önderlik yapmaya çalıştık. İzmir'de spor altyapısının eksiklerini önemli ölçüde tamamladık. Bir tek stat konusunda eksiğimiz kaldı. İlçe belediyelerimizin bu alandaki çalışmalarına da destek veriyoruz" diye konuştu.

Altınordu Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge de daha önce 12 takımla başlayan turnuvanın İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla 48 takıma ulaştığını ve kentin yeni bir markası olma yolunda ilerlediğini söyledi. 

Kocaoğlu daha sonra sporcularla Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcular daha sonra Konak Meydanı'na kurulan minyatür kalelerle gösteri maçı yaptı.

-Heyecan başlıyor

Altınordu’nun Selçuk-Efes Tesisleri’nde düzenlenecek turnuvanın açılış töreni yarın saat 13.30'da yapılacak. Başlama vuruşunu FIFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik'in yapacağı organizasyonda 48 takım, 8 ayrı grupta mücadele edecek.

Turnuvada yer alacak ekipler şöyle:

Erkan Velioğlu Grubu: Juventus, Altınordu, 1860 Münih, AEK, Sheffield United, Balçova Yaşamspor.

Süleyman Seba Grubu: Porto, Beşiktaş, Augsburg, Dinamo Kiev, Amity, Bucaspor

Metin Oktay Grubu: Athletic Bilbao, Galatasaray, Wattenscheid, Brondby, Ariston Ruse, Bornova.

Gode Cengiz Grubu: PSG, Fenerbahçe, Vitesse, Nordsjaelland, Hammarby, Karşıyaka.

Mustafa Türel Grubu: Ajax, Trabzonspor, Nürnberg, Admira Wacker, Korriku, İzmirspor.

Şakir Kuruş Grubu: Aspire Academy, Kasımpaşa, Werder Bremen, Panathinaikos, Eskişehirspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor.

Mustafa Denizli Grubu: Borussia Mönchengladbach, Bursaspor, Hagi Futbol Akademisi, Gabala, Nur, Altay

Gürsel Aksel Grubu: Roma, Başakşehir, Twente, Vestia, Hoffenheim, Göztepe

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber