Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Mayıs 2016 - 15:33 Yorum: 0

U21 Maçında Akhisar Belediyespor, Galatasaray’ı 2-1 Yendi

Spor Toto Süper Lig takımlarının mücadele verdiği U21 Süper Lig'in de Akhisar Belediyespor, Galatasaray'ı konuk etti.

U21 Maçında Akhisar Belediyespor, Galatasaray’ı 2-1 Yendi

Spor Toto Süper Lig takımlarının mücadele verdiği U21 Süper Lig'in de Akhisar Belediyespor, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşma ev sahibi ekini 2-1'lük galibiyetiyle sona erdi. Galatasaray U21 takımının yurt dışında katılacağı turnuvadan dolayı TFF'nin bugüne aldığı karşılaşma Akhisar Belediye Şehir Stadı'nda saat 12.00'de başladı.

Sefa Can Meral'ın yönettiği karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren her iki takımda karşılıklı ataklarla başlarken ev sahibi ekip yeşil-siyahlılarda 26. dakikada Bertuğ Bayar'ın ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresi yeşil-siyahlıların üstünlüğü ile geçilirken, ikinci devrede yine sahada Akhisar üstünlüğü hakimdi. 65.dakikada hakem Sefa Can Meral penaltı noktasını gösterdi ve Galatasaray Muhammet Ali Kurt'un attığı penaltı golü ile 1-1 beraberliği sağladı.

Karşılaşmada üstünlüğünü koruyan yeşil-siyahlılar 67. dakikada aradığı golü Yusuf Çataloluk ile bulurken karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca, ev sahibi ekip karşılaşmadan 2-1 üstün ayrılan taraf oldu.

Sarı-kırmızılı misafir ekip 55 puan ile 5. sırada yer alırken, yeşil-siyahlılar ise 33 puan ile 15. sırada yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber