Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Şubat 2018 - 12:03 Yorum: 0

’Üç beyaz maalesef’ albümünün tanıtımına toprak ikramı damga vurdu

Ünlü türkücü Aydın Aydın dünyada ve Türkiye'de birçok kişinin ölümüne neden olan obezite hastalığına dikkat çekmek amacıyla çıkardığı "Üç...

’Üç beyaz maalesef’ albümünün tanıtımına toprak ikramı damga vurdu

Ünlü türkücü Aydın Aydın dünyada ve Türkiye'de birçok kişinin ölümüne neden olan obezite hastalığına dikkat çekmek amacıyla çıkardığı "Üç beyaz maalesef" adlı albümünün tanıtım gecesinde, 7 ayrı bölgeden getirdiği toprağı davetlilere ikram etti.

Çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla yaptığı sıra dışı kliplerle ilgi çeken Hakkarili türkücü Aydın Aydın, bu defa obezite hastalığına dikkat çekmek amacıyla Türkçe ve Kürtçe 12 eserin yer aldığı "Üç beyaz maalesef" adlı albümünün tanıtımını yaptı. Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen albüm tanıtım gecesinde birçok sanatçı sahne aldı. İlginç kostümü ile "Üç beyaz maalesef" adlı albüm gecesinde sahne alan türkücü Aydın Aydın davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Elinde Türk bayrağı ile sahne alan Aydın Aydın'a sanatçı arkadaşları da eşlik etti. Sanatçılar Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlere rahmet, ailelerine başsağlığı dilediler.

Aydın Aydın, "Un, şeker ve tuz yani "Üç beyaz maalesef" albümü tanıtımı için buradayız. Obezite hastalığına dikkat çekmek amacıyla bu albümü çektim. Obezite hastalığı bütün dünyanın bayına bela ve hepimiz bir obeziteyiz. Obezitede dünyada ise 6. sıradayız. İnsanoğlunun ne zaman toprakla diyalogu, ilişkisi kesildiyse birçok hastalığa davetiye çıkartıyor. Toprak anadan geldi toprak anaya gidecek. Hepimiz topraktan olduk. Her şey de topraktan olur. Toprak anadır. Toprak vatandır. O yüzden de toprağımızı ve vatanımızı çok seviyoruz. Bu nedenle Türkiye'nin 7 bölgesinden bu program için toprak geldi. Vatanımızı çok sevdiğimiz için şifa niyetine toprağın tadına bakıyoruz" dedi.

Türkücü Aydın Aydın, Türkiye'nin 7 bölgesinden getirdiği toprağı önce yedi, sonra da sanatçı arkadaşlarına ikram etti. Yöresel kıyafetli kızlar tarafından tabaklara konulan toprak, davetlilere ikram edildi. Sanatçıların tek tek Aydın Aydın'ı tebrik etmesi ile program sona erdi.

Programa Başbakan Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya, sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber